activiteiten

Star Sheepdogs schapendrijven traincentrum

Border Collies en schapendrijven“Lekker actief in de buitenlucht “De workshops gaan van start met een demonstratie van de Border Collie. Deze honden zijn gefokt voor het werken met vee. Met hun starende blik, ook wel het “eye” genoemd houden zij controle over het vee en kunnen het vee ook met behulp van commando’s met hun baas verplaatsen. En daarna nemen de honden rust en gaat het team de schapen drijven. Dus let goed op.  

schapendrijven met kinderen

Ook kinderen kunnen leren schapendrijven. Ter gelegenheid van een verjaardag, maar ook een groep vriendjes en vriendinnetjes, school uitjes en scouting kunnen zich aanmelden voor een leuke workshop schapendrijven. De Bordercollie laat met een demonstratie zien hoe hij de schapen verplaatst. Daarna gaan de kinderen de schapen drijven, er zal dan een parcours uitgezet worden. Hoe groter de groep, kunnen wij ook de teams verdelen en een wedstrijd houden.vanaf 8 jaar oud.

Workshop recreatief schapendrijven

Voor vrienden, familie uitjes verenigingen of een vrijgezellenfeest. Voorafgaand een demonstratie van Border Collies in verschillende train niveau’s. Een leuke teambuildingsactiviteit om de onderlinge band te versterken en een gezellig dag in de buitenlucht. Als de groep groter is kunnen wij er ook een wedstrijd element aan toe voegen.

TeambuildingMaatwerk in teamontwikkeling

Een workshop schapendrijven voor de zakelijke markt. Het hoogste rendement uit een team halen? Als leidinggevende zo effectief en efficiënt met teamgenoten omgaan? Het gedrag binnen een team herkennen? De rollen binnen een groep begrijpen, plaatsen enoptimaal inzetten? Dan bieden wij u maatwerkshops aan waarbij wij onze schaapskudde inzetten om u niet alleen met elkaar te laten samenwerken maar ook te ervaren wat gedrag met een groep kan doen en wat de invloed op uw denken en handelen is! De workshop vindt plaats op het trainingsveld. Tevens kunnen wij op locatie komen met de honden en schapen.onder begeleiding van: Estrella Bakelaar, Star Sheepdogs i.s.m. Ben Determan People investment

Kinderen workshop schapendrijven min 6 kinderen tot 10 kinderen       Duur 2 uur       €12,50 p.k vanaf 10 kinderen                   Duur 2 uur       €10,00 p.k  Incl wat te drinken tussendoor. extra’s lunch + €2,50 per kind prijzen zijn incl 21% BTW Workshop schapendrijven voor volwassen. Recreatieve teambuilding, denk aan een vrijgezellen feest, familie uitje, vrienden team uitje, of verenigingen. min 10 pers. €12,50 p.p incl koffie en thee of fris. extra’s lunch + € 2,50 p.p duur 2 uur. prijzen zijn incl 21% BTW Teambuilding €40 excl 21 % BTW incl koffie en thee  Wij kunnen het programma flexibel opstellen naar uw wensen. U kunt evt lunchen in de nabijheid van de locatie.