gehoorzaamheidtraining

groepslessen:

  • Puppy cursus met thema´s die verbonden zijn aan de socialisatie van een jonge hond.
  • de doorsnee basis gehoorzaamheids cursus
  • Gehoorzaamheid 5 lessen hierkomen en 5 lessen wandelen aan de lijn zonder trekken.
  • Individueel les gehoorzaamheid op mijn trainveld of in het Hitland park. Om de training in praktijk te kunnen brengen.

Puppy cursus

8 lessen puppy cursus gehoorzaamheid en socialiseren.

De start maken

Basis cursus gehoorzaamheid

8 lessen basis gehoorzaamheid. het uitbouwen van de bekende oefeningen zoals zit- af en blijf. wandelen zonder trekken zowel aan de riem als loslopend. hierkomen. naar zijn plaats sturen. en stoppen op afstand. Tarief €120 max 4 deelnemers per groep.

cursus gehoorzaamheid hierkomen & wandelen zonder trekken

Het meest voorkomende probleem met de hond uitlaten is dat honden niet goed geleerd is naast u te lopen aan de lijn en hij trekt u naar de uitlaat plaats. Of hij houdt zich nog erg met de omgeving bezig en heeft maar weinig oog voor u. Hetzelfde geld voor loslopende honden. De hond loopt zijn neus achterna, heeft een jachtdrift of is meer met de omgeving (mensen andere honden of dieren) bezig dan met u.

Ik bied voor beide oefeningen een korte cursus van 5 lessen aan waarbij wij aan de basis gaan werken. D.m.v clicker training wil ik u leren hoe u de aandacht van uw hond kunt versterken. En u en uw beloningszone mega leuk worden voor uw hond.

Wat neemt u mee naar de lessen.

De hond draagt een goed passende halsband of tuig. Hulpmiddelen zoals e- collar en prikbanden kunt u thuislaten. U neemt een normale uitlaat riem mee en evt een lange lijn van 5 of 10 meter. geen flexlijn.

U neemt train/beloningssnoepjes mee die de hond heel erg lekker vindt. Voor veel honden is dat niet het voer wat hij later ook in de bak aantreft.

een speeltje wat u samen kunt vasthouden

Tijdens de praktijk les zal ik u ook van theoretische kennis voorzien.

Wat leert u.

d.m.v clicker training uw hond trainen.

hoe honden leren: ook honden ervaren emoties en worden in hun gedrag aangedreven door gevoelens zoals: frustratie, opwinding, angst, woede en genetische versterkt jaag of drijf gedrag.

Honden ettiquette tijdens uitlaten.

U kunt zich aanmelden via email of een bericht sturen via whatsapp. 0628379934. Ik ben nl vaak slecht telefonisch bereikbaar als ik op het veld sta.

5 lessen individueel €90,00

Mocht dat niet genoeg zijn kunt u altijd meerdere lessen volgen.Cursus gehoorzaamheid wandelen aan de lijn zonder trekken.

× Hoe kan ik je helpen?