Trimsalon Star Wash

Tijdens mijn opleiding dierverzorging heb ik kennis kunnen maken met het trimmen van honden. Na een stage periode heb ik in 2007 na een opleiding bij het HKI mijn trimdiploma gehaald. Daarnaast heb ik ook geleerd katten en konijnen te trimmen.

In 2009 ben ik bij de kvk binnengelopen om mijn bedrijf aan te melden als Trimsalon Star Wash. Sinds ik ondernemer ben heb ik mijn werk als trimster en hondentrainer altijd kunnen combineren.

Met het verzorgen van dieren vind ik het belangrijk dat zij geen pijn ondervinden aan een trimbeurt. Voor dieren die veel klit hebben of door oude leeftijd niet lang op tafel kunnen staan is er altijd een diervriendelijke oplossing te vinden.

Omdat ik thuis werk vraag ik u, uw dieren vlovrij te brengen voor een trimbeurt. I.v.m mijn eigen huisdieren.

Mocht u nu een kat hebben die u niet gemakkelijk in zijn/haar reismandje krijgt, kan ik ook bij u thuis langskomen. Ik kom langs in Capelle a/d IJssel, Nieuwerkerk a/d IJssel, Rotterdam: Ommoord, zevenkamp, oosterflank.

Heeft u vragen over het trimmen van uw hond, kat of konijn. Of wilt u een afspraak maken, ben ik telefonisch bereikbaar op 06-28379934. U mag ook een whatsapp bericht versturen.