cursus gehoorzaamheid : wandelen zonder trekken en hierkomen.

Een van de meest gehoorde problemen die men heeft met de hond uitlaten is dat de hond niet rustig aan de lijn kan meelopen of met loslaten nog niet voldoende getraind is in het hierkomen of zich veel meer laat afleiden door alle prikkels die het buiten spelen met zich meebrengen.

Ik bied voor beide oefeningen een korte cursus van 5 individuele lessen aan op het trainveld om hiermee aan de slag te gaan. Evt kunnen wij de laatste les in het park uitvoeren. In de praktijk daar waar alle prikkels zich bevinden.

5 lessen individueel €90. het liefst iedere week een les er mag echter ook om de week getraind worden.

U neemt mee:

De hond aangelijnd aan een goed passende halsband of tuig. Met korte en lange lijn. ( deze heb ik evt ook ) geen flexlijn/uitloopriem!

Trainsnoepjes die heel interessant zijn voor uw hond. neem iets bijzonders lekkers mee zodat uw hond hard voor de kost wilt werken.

Pas uw eigen kleding aan. goede schoenen, bij regenachtig weer zeker. geen lange sjaal die in het gezocht van uw hond kan wapperen. etc.

een speeltje wat u beide kunt vasthouden.

U leert :

d.m.v clickertraining met uw hond deze oefeningen: hierkomen en of wandelen aan de lijn en los.

de aandacht van uw hond te verkrijgen. Attention is key. Als de hond niet met u samen wandeld kun je hem ook niets leren.

hoe honden leren

hoe honden reageren en omgaan met stress situaties. honden worden net als mensen ook door emoties aangedreven gedrag te vertonen

het jaaggedrag onder controle te houden.

Ik werk niet met fysieke correcties. ik zie graag een vrolijke hond naast u lopen die heeft geleerd dat u leuk bent en niet dat hij straf ontloopt door uit te voeren wat u wenst.

u kunt zich aanmelden via email of even een bericht sturen via whatsapp 0628379934. ik ben nl vaak slecht telefonisch te bereiken als ik op het veld sta.

Tot ziens Estrella Bakelaar

U ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *